Wijnadvies

De juiste wijn-spijs-combinatie maken is niet altijd even makkelijk. Welke wijn drinken we bij die pittige Thaise curry of past die Pinot Noir wel bij de Hazenragout van de Bonma? Maar ook voor de professionele wijnschenker kijken we naar het advies dat we kunnen geven. Een wijnles of seminar hoort daar voor de medewerkers zeer zeker bij.

Wijnadvies voor thuis

Door onze jarenlange ervaring kunnen wij als geen ander de juiste wijn-spijs-combinaties maken. Neem uw menu mee welke u gaat koken en we zoeken er samen de juiste wijnen bij uit. Over smaak valt natuurlijk niet te twisten, echter in de combinatie met het gerecht, uw smaak en wat u wenst u te geven, komen we tot een mooi voorstel.

We vinden het ook leuk als u vertelt wat u ervan vond. Dan kunnen we dit delen en voor een volgende klant zorgen dat het nog specifieker wordt. En die klant kunt u ook zijn!

Wijnadvies voor horeca

Ook voor restaurants en traiteurs hebben wij het juiste middel om de perfecte wijnkaart samen te stellen of de juiste aangepaste wijnen bij uw maandmenu uit te zoeken. Het gaat er hier om dat er een balans is tussen sma

U hoeft hier bij niet alleen gebonden te zijn aan ons wijnassortiment maar kunnen u ook adviseren bij de aankoop bij uw bevriende leverancier of de brouwer waar u een aankoopverplichting heeft.