Que du Bonheur opent wijnwinkel

Al jaren ben ik gepassioneerd bezig met wijnen en lekker eten . Proeven, erover lezen en leren, kopen en verkopen. Allemaal zaken die dagelijks voor een glimlach op mijn gezicht zorgen.

Que du Bonheur opent wijnwinkel

Het stond in de sterren geschreven dat ik er meer mee moest gaan doen. Op 18 april 2018 is het zover. De …Que du Bonheur wijn winkel gaat open in het prachtige Kempische Arendonk. Best te beschrijven als een snoepwinkel voor de Bourgondische levensgenieter.

Naast bijzondere wijnen in alle prijsklasse (5 tot 1500 euro) maken we de mooiste geschenkmanden met heerlijke delicatessen uit Spanje, Italië en Frankrijk vaak gecombineerd met leuke wijnen.

Of wat dacht u van een wijnproeverij ? Bij ons of bij u thuis ? Of misschien wel ons leuke “doe het zelf” wijnproefpakket ?

En omdat we van feestjes houden en weten dat het fijn is als je zorgeloos een feestje kan organiseren kunt u daarvoor ook bij ons terecht. Van de juiste materialen als sta-tafels, glazen en ijs tot de lekkerste culinaire hapjes en gerechten. One stop shopping voor al uw feestjes en events noemen we dat.

Browse even lekker door onze site en ontdek wat we allemaal voor u kunnen betekenen.

Graag begroeten we u in onze winkel. Er staat altijd iets lekkers te drinken klaar.

Met bourgondische groet,

Didier

Gerelateerde berichten

Laat een bericht achter